Cirbit

Data rekonstruktion

Vi er IBAS Service Partner, og vi kan til enhver tid hjælpe dig med at genskabe data, som du ellers har mistet. Fat mod og kontakt os med det samme, så skal vi sørge for at redde dine data for dig. Har du akut brug for vores hjælp, så gå ikke i panik, men sluk derimod for maskinen, og ring til os for at få gratis råd og vejledning!
Har du brug for hjælp til at få redet dine data? Så er du landet det helt rette sted. For hos Cirbit er vi eksperter i at genskabe tabt data, og vi sørger for at få genskabt dem så hurtigt som muligt.

Hvad sker der i en data rekonstruktion?

Trin for trin sikrer vi os hele tiden, at vi ikke beskadiger dine data. Det gør vi ved først at undersøge lagringsmediet for at identificere problematikken og skadesomfanget. Hver enkelt opgave bliver derfor også håndteret nøje, alt efter hvilken type af lagringsmedie, lagringskapacitet, filtype og operativsystem, som enheden vi arbejder på, benytter.

Fast pris – og hvis ingen data, ingen regning!

I samråd med dig tager vi en efterfølgende evaluering, hvor vi gennemgår dine tabte data. Har vi ikke fundet dine data, skal du selvfølgelig ikke betale for ydelsen, ligesom vi inden arbejdet begynder altid aftaler en fast tilbudspris, så du ved, hvad du har at forholde dig til.

Har du brug for hjælp?

Vi håndterer alt inden for defekte HDD, SSD og Macbooks, og ingen opgaver er for små eller store til, at vi ikke kan håndtere disse. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak på telefon (+45) 60 52 88 26, hvis du har brug for hjælp til at finde tabt data frem, eller hvis du blot har spørgsmål til data rekonstruktion.

Hos os får du kvalitetsbevidst service, support og reparation af dine mobile enheder, ligesom vi også hjælper virksomheder med at tage styring af deres mobile infrastruktur.

Man-Fre: 10.00-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: Lukket

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking.

1 of 1