Cirbit

Data sikkerhed – Cloud backup

Med data sikkerhed er du garanteret, at dine data fra alle enheder er sikkert opbevaret på et samlet sted, samtidig med at disse data også kun kan tilgås af dig. Det gør vi ved at installere en lagerløsning til dine data – et centralt sted fra. Vi benytter os primært af Cloud-backup, så du kan hente dine data ned hjemmefra såvel som fra kontoret eller hvilket som helst andet sted. Og vi tilbyder forskellige løsninger til privat og erhverv.

Er du meget på farten, eller benytter flere enheder til dagligt, og bare gerne vil have al din data samlet et sted? Så lad os hjælpe dig videre. For hos Cirbit kan vi hjælpe dig med at samle al din data sikkert og trygt ét sted, hvor kun du kan tilgå dem uanset enhed og hvor du befinder dig. Vi benytter os nemlig af Cloud backup løsninger, så du har alle dine data samlet et centralt sted – nemlig i skyen. På den måde er dine data gemt – også hvis du skulle miste din enhed.

Cloud backup til privat og erhverv

Vi tilbyder forskellige løsninger af data sikkerhed uanset om du er privatperson, eller eksempelvis ønsker en løsning til hele virksomheden og medarbejderne. For med en Cloud backup løsning, kan man nemlig tilgå sine data både hjemmefra såvel som fra kontoret eller på farten, ligesom at data også sagtens kan tilgås fra forskellige enheder. Skal de enkelte afdelinger eksempelvis have en fælles Cloud backup, som kun denne afdeling har adgang til, eller skal hele virksomheden have adgang til en fællesmappe, hvor alt materiale kan blive gemt, så kan vi nemt hjælpe med at installere flere Cloud backups, som I nemt og bekvemt kan tilgå uden problemer. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for data sikkerhed, hvad vi kan tilbyde og ikke mindst hvilken løsning der vil passe bedst til dig og dine behov. Vi kan fanges på telefon (+45) 60 52 88 26.


Information Cirbit

hos Cirbit

I følge EU's nye persondatalov (GDPR) er der en række nye tiltag, som virksomheder skal overholde - i den forbindelse har vi også indført tiltag, som du kan læse nærmere om her. Hos Cirbit er vi helt åbne omkring de oplysninger, som vi håndterer i forbindelse med løsning af opgaver af de registrerede personer.KONTAKT OS

Hos os får du kvalitetsbevidst service, support og reparation af dine mobile enheder, ligesom vi også hjælper virksomheder med at tage styring af deres mobile infrastruktur.

Man-Fre: 10.00-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: Lukket

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking.

1 of 1