CIRBIT

Facilitets- og projektstyring

Alle teams samt bygninger er forskellige, derfor går Cirbit meget op i at lave forarbejdet gennem en effektiv projektstyring, før arbejdet udføres.

Vores team ønsker altid det bedste for vores kunder.

Styring af tid samt omkostninger

Cirbit leverer Facility løsninger, hvor det typisk inkluderer alt fra start til slut.

Vores ydelser omfatter projektledelse og -styring ved flytning, opsætning af møbler og inventar samt IT-udstyr efter ønske. Vi hjælper med optimering af nye og eksisterende arbejdspladser og rådgivning om indretning af lejemål.

Vi samarbejder med en ambitiøs og dygtig ejendomsservice virksomhed, som netop har fokus på arbejde med erhvervsejendomme. Og vi håndplukker altid de bedste og mest konkurrencedygtige partnere til de projekter og services, som vi ikke selv kan håndtere.

Besparelser opnås igennem en effektiv projektstyring før arbejdet udføres.
Kasper Skydt

Business consultant

Med Cirbit bliver det til ”virkelighed”

Vi hjælper med at holde overblikket over alle processer
samt kontrol over tid og omkostninger.

Kontakt os for en snak om vores modeller – sammen kan vi tilpasse vores løsninger, som gør, at i opnår de resultater, I søger.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Hos os får du kvalitetsbevidst service, support og reparation af dine mobile enheder, ligesom vi også hjælper virksomheder med at tage styring af deres mobile infrastruktur.

  Man-Fre: 10.00-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: Lukket

  It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking.

  1 of 1

  Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere