Financing

Leasing af IT-udstyr

 

Når du har taget beslutningen om at investere i nyt IT-udstyr, bør du også altid tage stilling til, hvilken finansielle løsning der passer bedst til dig og din virksomhed.

Kontant betaling er oftest den mest gense måde at finansiere det nye IT-udstyr på – Og selvom den er oplagt for mange, er det ikke sikkert, at netop denne løsning er den optimale.

I den forbindelse tilbyder vi hos Cirbit leasing af IT-udstyr, som i mange tilfælde kan have store fordele.

Fordele ved leasing

Markedet for leasing og finansiering er steget markant de senere år, og det er der god grund til.
Her kommer et par gode eksempler på, hvilke fordele leasing kan have:

Frigør likviditet

En opgradering af IT-udstyr kan oftest være omkostningsfuld, og i stedet for at betale for dit it-udstyr på én gang, vil en betaling over en længere periode være med til frigøre din virksomheds kapital.
Du har dermed mulighed for
at investere pengene i noget, som giver afkast her og nu.

Ingen forældet hardware

Når dit IT-udstyr løbende udskiftes, undgår du at ende med en masse forældet og ineffektiv hardware. IT-udstyr der konstant er up-to date er med til sikre effektivitet og lønsomhed.

Lettere vedligeholdelse

Nyt og moderne IT-udstyr oplever langt mindre fejl og nedetid, sammenlignet med hardware som er nogle år gammel. Alt dit nye udstyr leveres med garanti og dækker hele finansieringsperioden.

Højere sikkerhed

Sikkerheden i IT-udstyr er i konstant udvikling, og med nyt og moderne IT-udstyr vil du altid have den nyeste indbyggede sikkerhed, som tager højde for nyopdagede sikkerhedstrusler.

Start
Start

Først og fremmest finder vi i fællesskab den optimale sammensætning af IT-udstyr, som netop passer til din virksomheds behov. Vi sørger for forhandlingen med vores samarbejdspartner, så du tilmed opnår den bedst mulige pris.

Økonomi
Økonomi

På baggrund af det valgte udstyr, udstedes en månedlig ydelse. Dermed dannes et overblik over den valgte periode måned for måned.

Afslutning eller genopstart
Afslutning eller genopstart

Når den valgte periode er gået, er der mulighed for at beholde, returnere eller udskifte IT-udstyret. Hvis du ønsker at beholde eller udskifte udstyret, laves der i god tid en ny plan, så hele processen kører glidende.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.
Med udgangspunkt i en grundig analyse af din virksomhed, dit brancheområde og dine fremtidige
strategier kan vi sammensætte en optimal IT-løsning, der understøtter dit daglige arbejde
og stemmer overens med dine krav til omkostninger, sikkerhed og kvalitet.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]