Cirbit

Hjemme-Service

Hos Cirbit tilbyder vi hjemmeservice – det vil sige, at vi pakker vores grej sammen og kommer ud til dig for at løse din udfordring. Du kan få hjælp til alt lige fra service og support, reparation, udskiftning og opgradering, til opsætning og fejlfinding af trådløst netværk og printer.

Det kan til tider være svært at slæbe sin stationære computer, printer eller det trådløse netværk med sig ud af døren. Og netop i disse situationer er vi dine redningsmænd! Vi yder nemlig hjemmeservice, så du – uanset årsag – er sikret den bedste service og support. Hos Cirbit ved vi nemlig godt, at en udfordring af IT-mæssig karakter ikke altid er lige til at fragte frem og tilbage – og som oftest umulig. Vi tilbyder derfor at komme ud til dig for at tilse og fixe udfordringen, uanset hvad størrelsen og udfordringen er. Vi yder hjælp til at lige fra udskiftning og opgradering, support og service, til opsætning og fejlfinding af trådløst netværk og printer. Og ingen udfordring er for lille eller for stor til os!

Fleksibel og hurtig service og support

Kontakter du os på telefon (+45) 60 52 88 26, tager vi en dialog omkring din udfordring, ligesom vi her også får aftalt et tidspunkt for, hvornår vi kommer hjem til dig. Og har du akut brug for vores hjælp, skal du selvfølgelig ikke være bleg for at kontakte os med det samme – her finder vi selvfølgelig også en løsning. Vi yder nemlig fleksibel og hurtig support og service, så du ikke skal vente unødigt på at få hjælp til din udfordring. Så har du derfor brug for vores hjælp hjemme hos dig, står vi klar til at pakke sammen og køre med det samme!
OBS! Timelønnen er fastsat til kr. 599,00 DKK eksklusiv moms.

Hos os får du kvalitetsbevidst service, support og reparation af dine mobile enheder, ligesom vi også hjælper virksomheder med at tage styring af deres mobile infrastruktur.

Man-Fre: 10.00-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: Lukket

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking.

1 of 1