Offentlige sektor

Offentlige sektor

Hos Citbit understøtter og udvikler vi Danmarks velfærd.
Vi mener nemlig at en optimal IT-infrastruktur kan hjælpe den
offentlige sektor med at forbedre service for borgere og
virksomheder og samtidig frigøre ressourcer.

Skole og uddannelse

Tablets, smartphones, pc’er og meget anden teknologi er i dag med til at forbedre undervisning og læring i en større grad end nogensinde før. Derfor hjælper vi hos Cirbit med at gøre undervisere og elever i stand til at opnå de teknologiske færdigheder, så børn og unge på alle niveauer i uddannelsessystemet – fra grundskoler, ungdomsuddannelser og universiteter– udvikler de kompetencer, som er nødvendige i dagens Danmark. I samarbejde med førende it-producenter kan vi levere det IT-udstyr og de løsninger, der skaber værdi for netop din skole.

Sundhed og velfærd

For at imødekomme udfordringer i sundhedssektoren i årene som kommer, må teknologi og velfærd gå hånd i hånd. En moderne
IT-infrastruktur i sundhedssektoren har i dag derfor også en større betydning for borgernes livskvalitet end nogensinde før.
Hos Cirbit kan vi levere den moderne IT-infrastruktur, som er med til at frigøre ressourcer i sundhedssektoren, så de i stedet kan bruges på kernekompetencer; effektiv behandling, menneskelig omsorg og pleje.

Brug for professionel rådgivning til at købe det it-udstyr,
som passer netop til dig og din offentlige virksomhed?

Hos Cirbit tilbyder vi en professionel og uvildig rådgivning om indkøb, installation og optimering af dine IT-systemer, uanset dit størrelsesbehov. Hvad enten du blot skal bruge enkelte tablets, eller du skal bruge mere avanceret og komplette IT-opsæt med flere undervisningsstationer, finder vi i fællesskab det it-udstyr som passer bedst til dig og din offentlige virksomheds behov.

Vores rådgivning er baseret på mere end 15 års erfaring inden for IT-branchen. Med denne erfaring i ryggen har vi en utrolig bred viden om IT og en god branchemæssig forståelse, som gør os i stand til at optimere dine IT-systemer, effektivisere dine arbejdsprocesser, mindske risikoen for kritiske nedbrud og dermed skabe optimal IT-omgivelser for dig og din offentlige virksomhed.

Hvis en skræddersyet løsning ikke ønskes, kan de fleste af vores
produkter selvfølgelig også bestilles af enhver kunde på Cirbits eShop:

Send os gerne en besked

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om præcis det, du har på hjertet.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]