CIRBIT

Salg

Har du brug for en ny iPhone, en oplader eller noget helt tredje? Så besøg vores eShop Cirbit, hvor vi fører et stort udvalg af produkter inden for Mac, iPhone, Lenovo, tilbehør og meget mere.
Og ved køb af produkter hos os, har du selvfølgelig også adgang til gratis service og support – altid.


TIL SHOP

Shop hos Cirbit og få gratis support og service

Vi er førende eksperter i Apple og Lenovo, og handler du hos os, er du altid garanteret gratis service og support af din enhed. Det betyder, at du til enhver tid kan ringe til os, hvis din enhed ikke virker optimalt, eller hvis et problem pludselig opstår. Så sørger vi for at få identificeret udfordringen, samtidig med at vi selvfølgelig også involverer dig i processen.

Så mangler du en ny smartphone, tablet eller computer?

Vi holder os altid opdateret, så du kan få de nyeste produkter i hånden. Og er du en rigtig gadget-nørd, og har brug for det nyeste nye på markedet, så tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne for at få produktet/tilbehøret hjem.
Er du blevet nysgerrig efter at læse mere om vores eShop, kan du her hoppe over for at se, de mange lækre produkter, som vi fører.

Hos os får du kvalitetsbevidst service, support og reparation af dine mobile enheder, ligesom vi også hjælper virksomheder med at tage styring af deres mobile infrastruktur.

Man-Fre: 10.00-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: Lukket

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking.

1 of 1

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere