cirbit business

Erhverv

Service og IT løsninger til din virksomhed

Hos CIRBIT leverer og opsætter vi alt IT-udstyr til din forretning eller arbejdsplads. Vi skræddersyr vores IT løsninger, der passer til dit behov og din branche.

 

Med vores IT-løsning medfører der altid service og garanti med mulighed for reparation, hvis uheldet er ude. Vi er altid med telefonisk supper og kommer gerne ud til dig efter aftale.

Reparation

Vi tilbyder reparation af mobile enheder: smartphones, computere

Service og garanti

Der medfører altid service og garanti på vores produkter

Premium support

Vi tilbyder telefonisk support og kommer gerne ud til dig efter aftale

Vores partnere:

Det siger vores erhvervskunder

Morten Bøtkjær Manager, Head of Systems & Facility IT

Cirbit har gennem længere tid hjulpet os med mange forskellige opgaver, b.la. reparationer af Apple udstyr, både for virksomheden og til medarbejderne privat, opsætning af arbejdspladser, fejlfinding af IT udstyr og ad hoc IT support, for bare at nævne nogle få. Drengene fra Cirbit arbejder meget selvstændigt ...

Cirbit har gennem længere tid hjulpet os med mange forskellige opgaver, b.la. reparationer af Apple udstyr, både for virksomheden og til medarbejderne privat, opsætning af arbejdspladser, fejlfinding af IT udstyr og ad hoc IT support, for bare at nævne nogle få. Drengene fra Cirbit arbejder meget selvstændigt og har bevist at de kan håndtere alle opgaverne, som de bliver stillet. Derudover kommer de ofte med konstruktive løsninger og gode idéer til løsningen af et problem. Ingen opgave har været for lille og ingen har været for stor. De er yderst hjælpsomme og altid ansvarsfulde, hvilket har stor betydning for os da vi altid arbejder ”face to face” med den interne kunde. Derfor er de meget vellidte blandt alle slags kollegaer i vores internationale virksomhed. Jeg giver Cirbit mine varmeste anbefalinger og jeg er overbevist om at de vil gøre en super indsats uanset hvilken opgave som de måtte få.

Jesper Juul Jensen Station Manager

Det bekræftes hermed at Cirbit assisteret undertegnet og stationens medarbejdere med reparation af iPhone og andre produkter, samt salg af tilbehør. Cirbit Aps har ydet professionel og effektiv service, og har stationens fulde anbefaling fremadrettet. Ønskes der flere informat...

Det bekræftes hermed at Cirbit har assisteret undertegnet og stationens medarbejder med reparation af iPhones og andre produkter, samt salg af tilbehør. Cirbit Aps har ydet professionel og effektiv service, og har stationens fulde anbefaling fremadrettet. Ønskes der flere informationer omkring samarbejdet mellem Avis og Cirbit, er man velkommen til at kontakte mig.

Find os her

  Få en uforpligtende snak med dine behov og ønsker

  Udfyld kontakt formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Servicecenter:

  CIRBIT Aabenraa
  Ramsherred 29B
  6200 Aabenraa

  CIRBIT Odense
  Mageløs 10
  5000 Odense

  Aarhus C

   Få en uforpligtende snak med dine behov og ønsker

   Udfyld kontakt formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

   Butikker

   Odense City

   Mageløs 10, 5000 Odense C

   Åbningstider:

   Mandag – Fredag: 10.00 – 18.00

   Lørdag: 10.00 - 15.00

   Søndag og helligdage: Lukket

   Aabenraa City

   Ramsherred 29B, 6200 Aabenraa

   Åbningstider:

   Mandag – Fredag: 10.00 – 17.30

   Lørdag: 10.00 - 15.00

   Søndag og helligdage: Lukket

   Kontakt os

   Har du spørgsmål?

   +45 60 52 88 26 info@cirbit.dk

   Erhverv

   Erhverv
   1 of 1