Reparationer

Hos Cirbit bestræber vi os på at være de bedste på markedet, samtidig med at vi selvfølgelig kun køber reservedele hjem af den bedste kvalitet. Vi har mange års erfaring i at reparere alt lige fra små til store skader på smartphones, tablets og computere, og med stor præcision og målrettethed, sørger vi for at fixe din enhed så hurtigt som muligt.

Hurtig og effektiv service og reparation

Vi brænder for det, vi laver, og vi sætter en stor ære i, at du er 100% tilfreds med den service, som vi leverer. Har du derfor brug for at få repareret din enhed, men enten synes, at prisen er lidt for dyr på markedet, eller måske er bange for, hvordan resultatet bliver? Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak om problematikken. På den måde kan vi hurtigt få identificeret problematikken og dermed inddrage dig fuldt ud i processen.

Kvalitet og 100% tilfredshed

Vi benytter os udelukkende af de bedste reservedele hos Cirbit. Hos os bliver din enhed udstyret med de bedste dele af original kvalitet. På den måde sikrer vi os, at din enhed hverken bliver tungere, mere sløv eller ikke lever op til standarden. For ved kun at benytte de rigtige dele, så sørger vi også for, at du som kunde er 100% tilfreds med reparationen her hos os – for kun det bedste er godt nok til dig og din enhed!

Butikker

Odense City

Mageløs 10, 5000 Odense C

Åbningstider:

Mandag – Tirsdag: Lukket(Support åbent)

Onsdag – Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søndag og helligdage: Lukket

Aabenraa City

Ramsherred 29B, 6200 Aabenraa

Åbningstider:

Mandag – Fredag: 10.00 – 17.30

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søndag og helligdage: Lukket

Kontakt os

Har du spørgsmål?

+45 60 52 88 26 info@cirbit.dk

Erhverv

Erhverv
1 of 1