De 5 bedste life hacks med din iPhone

 

iPhonen rummer mange fantastiske funktioner, men du kan gøre den endnu mere potent ved at låse op for iPhone-hacks og tricks, der gemmer sig i din smartphone. Der er hundredvis af disse hemmelige funktioner, men her er vores valg til de bedste iPhone-hack.

 

1/5 Oplad dit batteri hurtigere med Airplane Mode

 

Vil du oplade din iPhones batteri så hurtigt som muligt? Sæt den på Airplane Mode først. Airplane Mode deaktiverer mange funktioner på telefonen, inklusiv mobil- og Wi-Fi-netværk, som sikrer et lavere batteriforbrug, der gør, at din iPhone oplades hurtigere. Bare husk at slå Airplane Mode fra igen, når du er færdig med at oplade.

 

 

2/5 At lukke åbne apps sparer ikke batterilevetid

 

Du har måske hørt, at afslutning af apps hjælper din iPhones batteri til at holde længere. Uanset, hvor mange der siger det, er det simpelthen ikke sandt. Faktisk kan afbrydelse af apps få dit batteri til at skulle genoplades hurtigere. Så forlad ikke apps, du ikke bruger – bare lad dem stå i baggrunden.

 

 

3/5 Brug AR til at måle mellemrum på din iPhone

 

Ingen måleenhed ved hånden? Intet problem! Vidste du, at din iPhone har en app kaldet Measure, der bruger Augmented Reality til at hjælpe dig med at måle afstande? Denne funktion er meget nyttig i hverdagen, så husk at bruge den ofte.

 

 

4/5 Lær Siri navne

 

Nogle gange er Siri ikke så god til at udtale navne, især på personerne i dine kontakter. Heldigvis kan du træne hende i at udtale og udvælge de rigtige navne. Sig “Hej, Siri, lær at udtale [navn].” Når hun har bekræftet navnet på den kontaktperson, du ønsker, vil hun få dig til at udtale det og give dig valg på skærmen. Vælg den, hun fik rigtigt.

 

 

5/5 Del din ETA (Estimated Time of Arrival) med dine venner og familie

 

Funtktion Share ETA er fantastisk god, da den giver dig mulighed for at sende automatiske meddelelser til iOS- eller Android-brugere, som måske har brug for at kende dit ankomsttidspunkt, inklusiv eventuelle uventede forsinkelser, der kan påvirke din rejse. Og hvis dine venner er iOS-brugere, vil de også kunne se, hvor du er på et live-kort, hvis de virkelig er nysgerrige.

 

 

Har du spørgsmål om salg, service eller reparationer om Apple produkter?
Så kan du altid besøge os i vores butikker i Aabenraa og Odense eller ringe til os på 60 52 88 26.


Skrevet af

Nea Pho