Apple’s ’California Streaming’ event 2021

Apple afholder et ’California Streaming’ event tirsdag den 14. september, hvor fokusset bliver rettet mod den nye iPhone 13, Apple Watch fra serie 7 og ikke mindst AirPods 3.

 

Hvad forventes der af den nye iPhone 13?
Rygterne tyder hidtil på 120Hz ProMotion-skærme, opgraderede kameraer, batterilevetid og spe-cifikationer såsom A15-chip og hurtigere 5G. Apple planlægger at beholde det samme traditionel-le udseende til den nye iPhone dog med et mindre notch design, hvilket bliver en af de største designjusteringer i denne omgang. Derudover forventes der fire iPhone 13-modeller i samme stør-relser som iPhone 12-modellerne. Sker dette, kommer den nye iPhone 13 til at fås i disse model-ler: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

 

Apple Watch serie 7
I år er der tårnhøje forventninger til det nye Apple Watch. Apple introducerer nye Apple Watch-modeller på årsbasis, men i år forventes der et opdateret design for første gang i mange år. Den nye model vil fås i størrelserne 41 mm og 45 mm med et slankt, fladt design samt mindre kanter, der imiterer designet af den nyeste iPhone 12. Der forventes også forbedringer ift. batterileveti-den og en mulig blodsukkerovervågningssensor. Smartwatchet begynder formentlig at massepro-duceres i midten af september, lyder det fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo i en nylig investorbe-mærkning.

 

Efterfølger til standart AirPods: AirPods 3
AirPods 3-modellen vil højst sandsynligt komme til at ligne AirPods Pro dog uden aktiv støjredukti-on, så Apple dermed kan sælge dem til en lavere pris. Inspirationen fra AirPods Pro-modellen vil således have lignende funktioner såsom en kortere stilk, udskiftelige tips og et mindre oplad-ningsetui. Vi forventer at se en september lancering sammen med den nye iPhone og det nye Apple Watch. Måske er vi heldige at få lanceret ’AirPods Pro Lite’, som sidder mellem den trådlø-se opladning fra standart AirPods og AirPods Pro. iPhone-eventen ligner et sandsynligt sted for en efterfølger til standart AirPods.


Skrevet af

Alex