Pas på din telefon, når du er på festival

Husk og pas på jeres telefoner når i er til festival. Der er desværre en del lommetyve på spil!

 

Har du iPhone? Her er nogle råd til dig hvis du skal på festival.

 

1. Husk at slå adgangskode til, så kan uvedkommende ikke komme ind på din telefon.

 

2. Slå “Find My iPhone” til.

 

 

Tilføje dit navn og adresse til din baggrund. På denne måde, selvom din telefon bliver væk, vil det være lettere for finderen at finde dig og returnere din enhed

 

Dermed kan du spore din iPhone hvis du har mistet den. Få en ven til at hjælpe dig hurtigst mulig med at spore den, så er chancen større for at telefonen er i nærheden.

 

3. Du kan slå “Tilstanden mistet” til på iCloud.com og skrive et telefonnummer, som folk kan kontakte dig på hvis de finder din telefon – få hjælp af en ven.

 

4. Find venner og del din lokalitet med Find

 

 

Når Del min lokalitet er slået til, kan du dele din lokalitet med venner, familiemedlemmer og kontakter fra din iPhone, iPad eller iPod touch med Find. Du kan også dele din lokalitet i appen Find personer i watchOS 6 eller en nyere version på Apple Watch-modeller, der har GPS og mobilforbindelse, og som er parret med din iPhone.

 

5. Hvis du har en rygsæk eller en håndtaske, er AirTag et meget nyttigt og præcist værktøj til at hjælpe dig med at finde dine ejendele. Hos Cirbit kan du få dit Airtag for kun 249,- for et styk eller du kan få 4 pakker til hver af dine ejendele for kun 849,- så du kan nyde festivalen uden at bekymre dig.

 

 

6. Tilføje dit navn og din vens mobilnummer til din baggrund. På denne måde, selvom din telefon bliver væk, vil det være lettere for finderen at finde dig og returnere din enhed.

 

Cirbit ønsker dig en sjov og sikker festivalsæson, pas på dig selv, dine venner og dine ejendele!

 

 


Skrevet af

Nea Pho