MacBook Air M1- Computerrevolution

Den nye Apple MacBook Air med M1 chip er forbedret gevaldigt i forhold til den foregående. Ja, den har stadig den samme ikoniske wedge-æstetik, men M1 gør den langt mere kraftfuld og dygtig end nogensinde før. Således startede en ny æra for MacBook Air – en med Pro-grade power, der udfordrer Intel-baserede Windows-pc’er – og ofte slår dem.

 

Som potentielle MacBook-brugere selv kan vi blive enige om, at den nye MacBook Air byder på seriøse præstationsforbedringer i forhold til sin forgænger og også mange flere timers batterilevetid.

 

 

MacBook Airs ydeevne – drevet af M1-processoren og 8 GB RAM – er simpelthen fantastisk. Når du har opdelte faner, skærmen mellem Safari-browserfaner og en 1080p YouTube-video, du ser – plus Apples Mail og Fotos-app, Microsoft office i baggrunden, vil du aldrig se noget nær langsomt. Også hvis du vil have en 20GB 4K-video downloadet i baggrunden, vil alt forblive inden for en jævn og stabil ydeevne.

 

 

Alt dette skyldes den nye M1-chip, som inkluderer en 8-core CPU med fire højtydende kerner og fire højeffektive kerner. De højtydende kerner er designet til at tilbyde den bedste ydeevne til kraftkrævende enkelttrådede opgaver.

 

Udover den fantastiske ydeevne kunne Apple med den nye MacBook Air M1 også være stolte af sin grafik. Den har en 8-core GPU-konfiguration, som kan vinde over spillernes sind.

 

Apple erklærede, at dens M1-chip ville muliggøre batterilevetid hele dagen, og virksomheden har ramt dette. Med et gennemsnit på 18 timers batteri om dagen behøver du ikke at bekymre dig om at tage din oplader med, uanset hvor du går.

 

 

Lige fra dens spektakulære ydeevne, fantastiske design med det nye tastatur og touchpad, nye M1 billedsignalprocessor webcam, som vil få dig til at se endnu bedre ud, klassens bedste skærm til generelt problemfri brug, den nye MacBook Air er den nemmeste købsbeslutning, du har haft i evigheder.

 

Hos Cirbit starter MacBook Air M1 ved 8.255,- med modellen 256GB SpaceGray og 8GB RAM

Besøg os i vores butikker i Odense, Mageløs 10 og Aabenraa, Ramsherred 29b

 

Køb din MacBook Air M1 256GB her: https://cirbitshop.dk/product/macbook-air-2020-13-3-1-1ghz-i3-8gb-256gb-space-grey/

 

 

 


Skrevet af

Nea Pho