Den mest kraftfulde og alsidige iPad Air nogensinde

For ikke så langt siden introducerede Apple den nye iPad Air med den Apple-designede M1-chip. Dette skabte en massiv forbedring af ydeevnen.

 

 

Udover et nyt udvalg af farver, har iPad Air også det nye Ultra Wide frontkamera med Center Stage for en mere naturlig videooplevelse, en USB-C-port med op til 2 x hurtigere overførselshastigheder og lynhurtigt 5G på mobilmodeller — for den samme overkommelige pris.

 

De avancerede kameraer og kompatibilitet med det nyeste tilbehør gør det muligt for brugere, herunder influencere, gamere og studerende, at flytte grænserne for kreativitet, produktivitet og selvudfoldelse.

 

 

“Uanset om det er en universitetsstuderende, der tager udførlige noter, en influencer, der arbejder på nye projekter, eller en gamer, der spiller grafiktunge spil, elsker brugere iPad Air for dens fantastiske ydeevne og alsidighed i et bærbart design,” sagde Greg Joswiak, Apples senior vicepræsident.

 

Med den banebrydende M1-chip, Ultra Wide 12 MP frontkamera med Center Stage og ultrahurtig 5G-forbindelse er den nye iPad Air nu mere kraftfuld, mere kompetent og simpelthen bare sjovere end nogensinde før.

 

Find den nye iPad air hos Cirbit, hvor priserne starter fra 5.299.- for 64GB model.

 

 


Skrevet af

Nea Pho