Spekulationer af iPhone 14

I dette øjeblik er der mange tekniske spekulationer om den nye iPhone 14.

 

Der er stadig flere måneder tilbage, før 2022 iPhone 14-modellerne vil være klar til at blive lanceret, men fordi der er så betydelige opdateringer på vej til disse enheder, har vi hørt rygter om dem siden længe før iPhone 13-modellerne overhovedet kom ud.

 

 

iPhone-størrelser ændrer sig i 2022, og Apple fjerner den 5,4-tommer iPhone mini, da den viste sig at være upopulær blandt kunderne. Efter at have set et svagt salg af iPhone mini, planlægger Apple at fokusere på større iPhone-størrelser til deres flagskibsenheder, og vi forventer at se en 6,1-tommer iPhone 14, en 6,1-tommer iPhone 14 Pro, en 6,7-tommer iPhone 14 Max , og en 6,7-tommer iPhone 14 Pro Max.

 

Ifølge mange rygter er den vigtigste ting, der vil ændre sig, Face-ID-funktionen. Siden 2017 har iPhones med Face ID haft et hak foran til at rumme alt det nødvendige udstyr til ansigtsscanning, men på de 14 Pro-modeller introduceres denne funktion med et nyt design og den nye positionering.

 

 

Nye iPhones inkluderer altid kameraforbedringer, og iPhone 14 er ingen undtagelse. Der vil være forbedringer til Ultra Wide-kameraet, og der er en mulighed for, at Apple vil introducere et “periskop”-zoomobjektiv, der giver mulighed for meget større optisk zoom, men det er endnu ikke klart, om dette kommer i 2022 eller 2023. Pro iPhone modeller forventes at få 48-megapixel kameraer og 8K videooptagelsesmuligheder, men disse funktioner vil ikke være tilgængelige på standard iPhone 14-modeller.

 

Spekulationerne siger, at Apple vil give begge modeller sidste års A15-chipsæt (også brugt i $429 iPhone SE), sidste års kameraer, 60Hz-skærme igen og et visuelt identisk design. Bortset fra iPhone 14 Max skærmstørrelsen, vil det være svært at skelne standard iPhone 13 og iPhone 14 modeller fra hinanden.

 

 

Indtil vi venter på den nye iPhone 14, vil vi hos CIRBIT se på den nye udvikling på markedet.

 

 


Skrevet af

Nea Pho