Apple WWDC 2022 Keynote Nyheder

Hvert år bringer Apple os sin Worldwide Developer Conference, hvor de dækker nye ting fra iOS, Apple Watch, MacBooks, iPhones, Softwares og mange flere.

 

Vi har opsummeret de mest spændende opdateringer fra Apple herunder.

 

 

iOS 16

 

 

Du vil være i stand til at redigere eller “afsende” seneste beskeder i iMessage – eller markere en tråd som ulæst.

 

SharePlay (som lader dig f.eks. se en streamet film synkroniseret med en ven) vil nu fungere i iMessage, ikke kun over FaceTime.

 

Live Text vil være i stand til at oversætte og erstatte tekst, den registrerer på et billede, så du lettere kan læse noget som en menu på et sprog, du ikke kender – det vil gøre sommeren så meget lettere!

 

Apple begynder snart med et nyt koncept “Buy now, Pay later”; Apple Pay Later giver dig mulighed for at dele et Apple Pay-køb over fire betalinger uden rente; Apple siger, at det vil fungere overalt, hvor Apple Pay fungerer.

 

 

CarPlay

 

 

CarPlay får også en massiv overhaling. Det understøtter ting som hastighedsudlæsninger, brændstofmålere, AC-kontrol osv.; hvad der virker hvor, afhænger selvfølgelig af hvad bilproducenten tillader. Apple siger, at de forventer flere nyheder her “sent næste år.”

 

M2

 

 

Apple rystede op i branchen med introduktionen af sit skræddersyede M1-chipsæt, som kombinerede kraftig ydeevne med vild strømeffektivitet – den er bemærkelsesværdig hurtig, men alligevel holder din bærbare computers batteri hele dagen.

 

Nu er Apple tilbage med en nyere og forberedt udgave – nemlig M2. Apple siger, at M2 CPU’en er 18% hurtigere end M1’ens, mens GPU’en er 35% hurtigere.

 

Nye MacBooks

 

 

Nye MacBook Airs er udkommet! Nyt design, hurtigere og bedre. De forlader Airs karakteristiske oste-kile-form og vælger et mere standard fladt design – omend et, der kun er 11,3 mm tykt.

 

Med alle videoopkald mere end nogensinde før, tog Apple sig tid til at kalde MacBook Airs indbyggede kamera frem, og lovede dobbelt opløsning (ved 1080p) og meget forbedret ydeevne i svagt lys.

 

Den har en 13,6″ flydende retina-skærm, TouchID indbygget i tastaturet og MagSafe-understøttelse. Apple siger, at det vil tilbyde en slank oplader med 2 USB-C-porte, og at den nye MacBook Airs vil understøtte hurtigopladning for at få batteriet til 50 % med 30 minutters opladning.

 

Der er mange flere nyheder og spændende detaljer, som Apple viste os, og vi ser frem til at prøve dem snart.

 

Cirbit vil være en af de første til at bringe dig alle disse spændende produkter fra Apple senere i år og vi glæder os!.

 


Skrevet af

Nea Pho