Hold din iPhone varm i frostgraderne

 

iphone_varme_advarsel

 

Du har muligvis oplevet i sommerperioden, når graderne er varme – at modtage en advarselsmeddelse på din iPhone, at temperaturen på den er blevet for varm og har brug for nedkøling.

frossen _telefon _kold_vinter

Din iPhone kan nemlig også fryse i vinterperioden, derfor skal du sørge for at holde din iPhone varm. Det er ikke nødvendigt at give din iPhone vintertøj på, men så længe du holder telefonen tæt på din krop når du er ude i kulden.

Vores batteri i vores iPhone er nemlig lavet at typen lithium-ion, som skaber strøm ved, at der inde i batteriet flyver ioner rundt. Når batteriet bliver koldt, flyver ionerne nemlig langsommere rundt, hvilket resulterer i mindre strøm.

Sådan undgår du en frossen smartphone:

  1. 1. Læg ikke din telefon i yderlommen i din taske eller rygsæk. Hold telefonen så tæt på dig som muligt, som i jakkelommen eller inderlommen.
  2. 2. Sørg for at du har nok strøm på din telefon inden du går ud i kulden. Den aflader nemlig hurtigere når det er frostgrader.
  3. 3. Vent med at oplade telefonen, hvis du har glemt den i bilen. Telefonen kan nemlig kortsluttes hvis du vælger at oplade batteriet efter den har været frosset. Der bliver nemlig skabt fugt/kondens i telefonen i kulden – så lad den tø op i stuetemperatur inden opladning.

 


Skrevet af

Alex