Nu er det officelt: Apple lancerer iPhone 12 den 13. oktober!

Sæt kryds i kalenderen

Apple har nu officielt annonceret deres andet event i dette efterår med fokus på den nye iPhone 12. Eventet går under navnet “Hi, Speed” og du kan følge med den. 13. oktober kl 19.00 dansk tid.

Hvad kan vi forvente?

Eventet vil, som forventet, foregå virtuelt og blive streamet fra Apple Park – som følge af Covid-19 situationen. Selve eventets overskrift “Hi, Speed” er en indikation på den nye 5G forbindelse og Apple’s nye A14 processor.

Vi forventer, at Apple især fokuserer på det længe ventede iPhone 12 lineup – der er rygter om 4 modeller til dette års oktober event, som ser således ud:
– iPhone 12 Mini 5,4”
– iPhone 12 6,1”
– iPhone 12 Pro 6,1”
– iPhone 12 Pro Max 6,7”

 

Designmæssigt er der tale om en tilbagevenden til udseendet med skarpe linjer og kanter kombineret med afrundede hjørner, som vi kender det fra iPhone 4 og iPhone 5. Udover skærmstørrelsen vil den store forskel, sandsynligvis, være kameraet’s teknologi på modellerne. iPhone 12 5,4” og iPhone 12 Max 6,1” kommer også til at være med dual-lens. Pro-modellerne vil komme med triple-lens kamera, samt det nye time-of-flight 3D sensor (ToF).

Med den nye A14 bionic chip bliver iPhonen hurtigere end nogensinde – samtidig vil den nye A14 kunne gøre iPhone 12 så kraftfuld, som en 15″ Macbook Pro modeller (full of power!).

Udover iPhone 12-serien, er der også tale om de nye Apple AirPods Studio (over-ear headphones), AirTags og et nyt Apple TV remote med Siri.

Hos Cirbit ser vi frem til det nye Apple Keynote med en masse spændende produkter og tiltage fra Apple.

Hvornår udkommer modellerne i Danmark?

Som set fra de tidligere events, vil det være muligt at forudbestille modellerne kort efter eventet. Det er dog usandsynligt, at alle 4 modeller vil være tilgængelige i oktober – det indikerer også, at Apple gradvist vil lancere modellerne løbende. Derfor kan vi først forvente at få fingrene i alle 4 modeller til november måned.

Vil Apple ændre opladerstikket fra lightning til USB-C?

Der har været rygter om at Apple vil ændre opladerstikket til et USB-C, så det passer med iPad Pro modellerne, men det ser ud til at Apple stadigvæk beholder deres velkendte lightning-stik til mobiltelefonerne. Det indikerer dog, at Apple kun vil inkluderer selve opladerkablet og udelukke EarPods og opladerklodsen i iPhone 12 æsken.

På trods af dét har det en masse bæredygtige fordele:

    1. – Æsken bliver mindre, dermed vil fragtomkostninger falde og det er mere bæredygtigt.

 

    1. – Mere bæredygtigt at formindske “ekstra” elektronik, da alle næsten ikke behøver en ekstra opladerklods.

 

    – Rygter om en mere bæredygtig opladerkabel – det skulle være mere robust, så vi ikke skal udskifte det oftere.

Forhåbentlig bliver vi klogere på Apples kommende event, så husk at følge med den 13. oktober kl. 19:00 dansk tid!


Skrevet af

Alex